(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
kuřecí na kari
Potřebné ingredience
kuřecí maso,plechovka broskví,kari,sůl,pepř-bílý,máslo,mléko,mouka.
Postup přípravy
Kuřecí maso,očistíme a nakrájíme na medailonky,nebo nudle,osolíme a orestujeme.Necháme stranou.
Poté uvaříme klasický bešamel.Na půl kg masa potřebujeme asi 50g másla 50g hl.mouky 0,5 l léka---povaříme přidáme sůl,pepř a dost kari,na konec vlejeme všechnu šťávu z broskví,tím se omáčka zředí a dostane tu správnou chuť.Do ní pak vložíme na kostky nakrájené broskve a opečené maso.
Pokud se nám chuť nezdá přidáme vegetu.
Hodí se rýže,ale nejlepší jsou vařené brambory.
Vypadá to zajímavě,ale chutná to výýýborně i chlapům to ku podivu moc chutná.
Dobrou Chuť
Poté uvaříme klasický bešamel.Na půl kg masa potřebujeme asi 50g másla 50g hl.mouky 0,5 l léka---povaříme přidáme sůl,pepř a dost kari,na konec vlejeme všechnu šťávu z broskví,tím se omáčka zředí a dostane tu správnou chuť.Do ní pak vložíme na kostky nakrájené broskve a opečené maso.
Pokud se nám chuť nezdá přidáme vegetu.
Hodí se rýže,ale nejlepší jsou vařené brambory.
Vypadá to zajímavě,ale chutná to výýýborně i chlapům to ku podivu moc chutná.
Dobrou Chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé