Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

kuřecí na kari

0.0
kuřecí na kari

Potřebné ingredience

kuřecí maso,plechovka broskví,kari,sůl,pepř-bílý,máslo,mléko,mouka.

Postup přípravy

Kuřecí maso,očistíme a nakrájíme na medailonky,nebo nudle,osolíme a orestujeme.Necháme stranou.
Poté uvaříme klasický bešamel.Na půl kg masa potřebujeme asi 50g másla 50g hl.mouky 0,5 l léka---povaříme přidáme sůl,pepř a dost kari,na konec vlejeme všechnu šťávu z broskví,tím se omáčka zředí a dostane tu správnou chuť.Do ní pak vložíme na kostky nakrájené broskve a opečené maso.
Pokud se nám chuť nezdá přidáme vegetu.
Hodí se rýže,ale nejlepší jsou vařené brambory.
Vypadá to zajímavě,ale chutná to výýýborně i chlapům to ku podivu moc chutná.
Dobrou Chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie