Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Myší dortík pro Míšu k 1.narozeninám

0.0
Myší dortík pro Míšu k 1.narozeninám

Potřebné ingredience

Opět mramorový korpus podle Dáši V. , tentokrát jenom tmavý, krém Dr. Öetker straciatella, jahodovo-rebarborový džem, banán, broskev,potah z marshmallow bonbónů také podle Dáši V. ,modelovací hmota kupovaná
Inspirace a rady od Ivany E. ID 49145 -tímto mooooc děkuji
A také moc všem děkuji za rady jak obarvit hmoty!

Postup přípravy

Tak tento dort byl vážně záhul :) celý týden jsem nestíhala, takže jsem byla ráda, že jsem modelovací hmotu koupila (příště už ji ale udělám-vyjde to zbytečně draho :( )ve středu ve 23hod jsem dopekla korpus a nevím proč byla strašně nízký a ještě se mi nahoře udělal do "špičky"- obrečela jsem to, no ale ve čtvrtek jsem koupila hotový světlý, večer jsem ho nastavila, promazala a udělala výkroj (malý)opět do 23hod, no a v pátek ve 21hod začala dělat myšky a poté dort, skončila jsem o půl druhé,do postele jsem padla k.o. a naštvaná že myši jsou mutanti a ne myši, ale oslava se povedla, dort měl úspěch a za to mi ta honička stála, nakonec se všem myši líbily :)
No první dort byl moc tmavý, druhý světlý, tak jsem doufala, že třetí už se povede-a snad se povedl.

myší polotovar :) a jelikož nemám žádné odborné pomůcky, musel mi stačit nůž, vidlička a moje prsty :))

pohled zezadu

ten pro koho to všechno bylo :)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jindulina 3. 11. 2008, 17:01
Zuzy, sice opožděně, ale dortíky máš moc krásné. Přemýšlela jsem, jestli udělat myšky Naty teď na víkend, ale nakonec to bude Křemílek a Vochomůrka - tedy uvidíme, jak půjdou. Kdyžtak se vrhu taky na myšky. Jéé, ty dorty, to je nákaza co :-) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
lisie 7. 11. 2008, 23:14
@Jindulina Jindřiško moc děkuji, no myšky si vybral manža, já jsem původně chtěla hrad, ale co bych pro ty mý chlapy neudělala že??!! :-D No tvůj křemílek s vochomůrkou-to je nádhera!!! A o nákaze mi ani nemluv ;-)
egrtka 21. 10. 2008, 7:42
Dortík je krásný a těch myšiček, já vím, že měl malý velkou radost (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
lisie 21. 10. 2008, 19:36
@egrtka No taky nebýt vás, tak ani žádný dortík není ;-) moc moc děkuji a za měsíc budu opět prosit o rady-mám udělat neteřy kurt s tenisovou raketou-a vybrala si inspiraci zrovna u vás :-)
Aderiarleen 20. 10. 2008, 9:18
krásnučký...a Zuzi ,netráp sa kvôli jednej nizkej torte, to sa stane hocikomu...niekedy je na vine múka a nie ty...len tak ďalej už sa teším na ďalšie tortičky
lisie 20. 10. 2008, 11:45
@Aderiarleen Moc děkuji :-$ no bylo to překvapení když jsem ho vyndala s trouby 8o| ale nakonec jsem to ustála a dort byl chuťově vynikající :-p
Zrušený účet 20. 10. 2008, 9:04
Vůbec bych neřekla, že myšky jsou mutanti. Jsou úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasné, a dort je perfektní. Jste moc veliká šikulena (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
lisie 20. 10. 2008, 11:42
@ Teda mooooc děkuji (L) (L) když oni se mi líbily jako polotovar, ale jakmile jsem je začala kompletovat, tak se mi začali mačkat, ouška a ocásky pořádně nedrželi, no katastrofa :-o a když jsem je dávala na dort tak to bylo ještě lepší-hlavičky tam nechtěli držet, odpadávali ouška, ocásky se mi lámaly... ale nakonec to dopadlo tak jak to dopadlo :-)
Bromovka 20. 10. 2008, 0:44
Je kráááásnej - já taky se svým dortem k 1. narozeninám skončila v pátek v půl třetí v noci ;-) No kdy jindy to s těmi prcky člověk má dělat... Beru si inspiraci na příště, super nápad.
lisie 20. 10. 2008, 11:38
@Bromovka Moc děkuji (L) (L) no ono to nebylo jenom s prckem, ale ještě k tomu chodím na částečnej úvazek do práce a zrovna mi vyšla směna na čtvrtek a pátek-takže normálka 8o| ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie