Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Maso po švýcarsku:

0.0
Maso po švýcarsku:

Potřebné ingredience

Maso může být jaké máte rádi- hovězí-vepřové- kuřecí- atd. cibule,česnek, kmín,sůl,sladká paprika, 1 kostička masoxu, tvrdý sýr, vajíčka.

Postup přípravy

Nakrájené maso podusíme na zpěněné cibulce do měkka a uděláme základ na guláš. Měkké maso přendáme na pekáček, posypeme vrstvou sýra, dát trochu rozehřát a poté rozšlehaným vejcem a zapéct.
Podáváme s hranolkama nebo s bramborem.

Maso může být jaké máte rádi- hovězí-vepřové- kuřecí- atd. cibule,česnek, kmín,sůl,sladká paprika, 1 kostička masoxu, tvrdý sýr, vajíčka.

Zpěníme cibulku

přidáme maso a koření

podlijeme vodou a dusíme doměkka

pokud je hodně vody necháme vyvařit

měkké maso přendáme do pekáčku

posypeme vrstvou strouhaného sýra a dáme trochu rozehřát do trouby

pak zalijeme rozšlehaným vajíčkem a dáme zapéct

zapečeno

můžem podáváme - hranolky- brambory- pečivo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

tazz 23. 1. 2009, 18:36
to vypadá zajímavě

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie