Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Beruška pro Vojtíška z MB

0.0
Beruška pro Vojtíška z MB

Potřebné ingredience

piškotové těsto, šlehačka, marcipán, trošku máslového krému.

Postup přípravy

*

Předchozí (a můj první) plněný dort bez "formy na plněné dorty". Fotopostup doplním s dortem, který právě tvořím.

Postup na berušku a ježka: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=28583

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ajda1 5. 11. 2008, 20:54
Krásná beruška. Jste moc šikovná. Poradíte mně, čím obarvit marcipánovou hmotu na černo? V Tetě neměli černé potravinářské barvivo. Děkuji
rybickarybka 6. 11. 2008, 17:52
@Ajda1 Já barvila černou gelovou, ta se sežene jen veš specializovaných prodejnách. Sama jsem kombinaci práškových na černo nezkoušela, ale recept na kombinaci jsem tady na mmb videla: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19057 tak ho muzete zkusit.
akin77 19. 10. 2008, 21:21
Krááásná berunka, a vypadá, že taky hodně jedlá... ta šlehajda uvnitř, mňam! |:o) |:o) (L)
Blanka16 19. 10. 2008, 17:34
Marci krááásná beruška (Y) (Y) (clamp) (clamp)
jitkaad 19. 10. 2008, 11:48
Marci paráda, beruška je krásná |:o) |:o) |:o)
Jobula 19. 10. 2008, 10:33
(clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o)
ŠarkaMachova 19. 10. 2008, 10:18
Ta je roztomilá a krásná (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
stambi 19. 10. 2008, 9:57
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
pelda77 19. 10. 2008, 9:38
júúúúúúúúú (Y) (Y) (Y) (Y)
Bára D. 19. 10. 2008, 9:06
Ta je super, a určitě dobroučká, hned bych se zakousla ;-), ten krém vypadá lákavě... (Y) Postup uvítám (L) (Y)
rybickarybka 19. 10. 2008, 14:06
@Bára D. Postup mam nafoceny na dortu ježka, dnes odpoledne budeme krajet a az to pak nekdy stihnu usporadat - ten postup fitek - vlozim to sem. Bude to teda u dortu Ježek, ne tady u berušky.
Zrušený účet 19. 10. 2008, 8:54
Jůůůůůůůůůůůůů, ta beruška je dokonalá. A ta krásně červená a černá barva!!!! Nádhera, nádhera, nádhera (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
rybickarybka 19. 10. 2008, 14:09
@ Červená je prášková červeň jahodová - pozor, je slaná, slila jsem ji ze stamrle driv, nez se sul zacala rozpoustet. A ta černa jsou okrojky cerveneho materialu dobarvene černou gelovkou. Doporučuju u černe si pak po zhruba zahnacani barvy namocit ruce do vody a hnacat vlhkyma rukama, ta cerna se lepe rozplyne a vybarvi. A pak treba moc mekkou hmotu zahustit skrobem, ta barva pak uz se nerozredi.
Zrušený účet 19. 10. 2008, 8:00
Ta je úplně dokonalá, je krásná, hladká, lesklá, prostě bezva!!!! (clamp) (clamp) (clamp) (F)
Init 19. 10. 2008, 1:23
Tak proto ty jsi nejela na sraz, když pečeš takovéhle parády, já se právě vrátila, bylo to úžasný, skvělá atmosféra, jsem nadšená (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
rybickarybka 19. 10. 2008, 1:25
@Init Hm, tu berunu jsem spachala uz v utery. A na reference ze srazu se tesim. Sraz se nekonal kvuli kojicimu miminu a i kdyby to bylo za rohem, tak mne uz dva dny zlobi zaludek, s tim bych z toho mela houby a jeste cestovat 300km daleko... A díky za poklonu :-$
Init 19. 10. 2008, 1:27
@rybickarybka Škoda, tak snad někdy příště :-) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie