Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Jeden dortík pro pána

0.0
Jeden dortík pro pána

Potřebné ingredience

pekla jsem včera pro tatínka kamarádky

Postup přípravy

Měl 4,25 kilo, rozměr 32x32cm, na výšku cca 12-13cm. Je z 18 vajec, potahováno Pastou Dama, i růžičky jsou z ní.

*

Postup na růže: http://rybi-cka.blog.cz/0808/ruze

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Blanka16 19. 10. 2008, 17:36
moc krásnýý (clamp) (clamp)
jitkaad 19. 10. 2008, 11:51
Marci, růžičky máš nádherné,a barvičky jsou super,nádherná dort, to asi všichni koukali |:o) (clamp) (clamp) (clamp)
stambi 19. 10. 2008, 9:58
krásnej,barvičky a vůbec celej je dokonalej..ostatně jako vždy od vás (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
pelda77 19. 10. 2008, 9:39
Ten je moooooooooooc povedenej, moc se mě líbí.... super (Y) (Y) (Y) (^)
Zrušený účet 19. 10. 2008, 8:52
Marci, dort je úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasný, nádherný, luxusní. Fakt se Ti moc moc moc povedl. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Bára D. 19. 10. 2008, 8:35
To je nádhera, krásné barvičky, které ladí |:o). Dort je úžasný a hezky udělaný (Y)
Zrušený účet 19. 10. 2008, 0:23
Tedy Marcelo je skvělý. Růže máš naprosto dokonalý. (clamp) (clamp) (clamp) (hello)
rybickarybka 19. 10. 2008, 1:23
@ DIKY :-)
helulka 19. 10. 2008, 0:15
No ten je prostě božíííí (Y) (Y) A růžičky máš naprosto dokonalé- zítra si to nastuduji,teď jdu chrupat . Jaká je ta potahovka chuťově?
Zrušený účet 19. 10. 2008, 0:26
@helulka Helen!!! Ty jsi byla na srazu a neochutnala jsi všechny hmoty? Jak je to možný? :-) Já jsem s Olgou vyčenžovala kousek White Icingu za kousek K2. Chuťově je dobrá. Tedy mě chutná, ale už se těším na extra jemný tombolový pravý marcipán. Snad něco zbyde na modelaci. (L) (hello)
Init 19. 10. 2008, 1:26
@ Ježíš holky, co tady děláte? Já dorazila teprve teď, je fakt, že do HK je to přece jen o kus dál. Ta K2 je na chuť překvapivě dobrá, tak uvidím, co z ní půjde, ještě jsem nic nedělala, na figurky to nebude, je měkká, ale na potah nebo kytičky - uvidím. (hello) A nesmím zapomenout na dortík, já ty růže prostě asi nebudu nikdy tak pěkně umět, jsou skvělé :-)
rybickarybka 19. 10. 2008, 8:43
@Init zkus to podle navodu v odkazu. sice zkousim ruzna vylepseni, ale uz v tom postupu je popsany hezky "model" ruzicky.
rybickarybka 19. 10. 2008, 1:22
@ Holky, ja dnes mela namisto srazu domaci workshop, pekla jsem dort bez kousku marcipanu, soro sama hvezdicka kremem, malem mi nevysel... K chutim potahovek je pro mne nejhorsi K2, mi prijde moc umela. Nejlepsi je pravy marcipan, ale nesmi ho byt moc. Pak falesny mlecny a pak hned Pasta Dama spolu s White Icingem - u tech se nemuzu rozhodnout, ktera je lepsi, mozna Pasta Dama, je malinko mandlova. A mam ted poprve novou Pastu Damu Dekor, je lepsi na modelovani, je pevnejsi, ale podle mne v ni neni zadna mandlova prichut. Teprve kus za nim je K2. Nemela jsem hmoty od Wiltona, tak neposoudim a tezko se mi zarazuje MMF, uz jsem ji dyl nedelala, ale je dobra. Vyhodou je, ze si ji ochutim jak chci.
Zrušený účet 19. 10. 2008, 0:05
Marcelo, ten dort vypadá úžasně, růžičky jsou překrásné!!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Tu hmotu Dama neznám, pracuje se s ní asi dobře, když máte ty růžičky tak dokonalé tvarem i barvou a ten potah taky... :-$ :-$ (hello)
rybickarybka 19. 10. 2008, 0:06
@ Pasta Dama je prakticky jako K2 nebo White Icing. Vsecko na jedno brdo jen jiny nazev od jineho vyrobce. A diky za pochvalu!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie