(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Ovocný koláč s vanilkovým pudinkem

Potřebné ingredience
2 hrnky pol. mouky,1 prdop,1 hrn písk.cukru,1/2 hrn mléka,1/4 hrn oleje,1 vejce,
na pudink:1 l mléka,2 vanil pudinky,cukr
Postup přípravy
zamíchat,dát na vymaštěný a vysypaný plech,poklást ovoce (i kompot),na to nalít uvařený vanilkový pudink a upéct
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mari62
(upraveno)
7. 9. 2016, 21:24




nahlásit

keltka
(upraveno)
20. 2. 2007, 16:31
dělám stejný koláč,jen ten pudink leju až na upečenou a vychladlou buchtu

nahlásit
Katy9
(upraveno)
20. 2. 2007, 16:48
@keltka
Zdeňko, mě by ten váš recept také zajímal... máte ho v receptech??? nevidím jej tam.. moc děkuju.. Katka

nahlásit

keltka
(upraveno)
20. 2. 2007, 16:56
@Katy9
UŽ JSEM DLOUHO NIC NEVKLÁDALA,TAK MOMENTÍČEK-HNED TO NAPRAVÍM....
nahlásit

Simi39+Michal
(upraveno)
2. 12. 2006, 17:46
Lionko, zdravím, tak buchta je ještě v troubě, ale mám stejný problém, co ta maminka přede mnou + navíc ještě jeden. Puding se nafoukl a je hněděj, peču v elektrický, plech mám úplně dole, ted jsem to přepla jen na pečení zespodu. Navíc mi ten puding moc netuhne a vytekl mi z plechu (plech mám hlubokej)...tak nevím, co jsem zvojtila ? Dáváte tam taky celý litr pudingu? chjo, už to vidím, jak to z plechu bagrujem lžící, navíc mi smrdí celý barák, páč ten puding mi vytéká do trouby, kde se samozřejmě pálí....no jo, nejlepší buchta je náš oblíbený punčák z cukrárny ....tak já jdu pro tu lžíci....
nahlásit

Lionka
(upraveno)
20. 2. 2007, 16:07
@Simi39+Michal
Simčo,mně to příjde jako že přepečené
-mně to vždy ztuhlo


nahlásit

Leňáček
(upraveno)
31. 3. 2006, 12:31
Tak jsem to nevydržela a šla ho nakrojit,byla jsem zvědavá jestli se upekl i vespod pod tím pudinkem.Jo,dobrý,jen ten pudink,jak jsem psala se mi přičmoudnul a je na něm takový silný škraloup.Nevíte jak to?Pekla jsem prudce,dlouho,nebo jak to teda pečete že ho máte tak krásný?Jo,a ten pudink jsem před nalitím na těsto ochladila,nebo se měl nalít horký?Měla jsem strach aby nebyl řídký a neroztékal se potom,poradíte? Díky,díky. Lenka.



nahlásit

Lionka
(upraveno)
15. 8. 2006, 19:13
@Leňáček
Možná v tom je ten háček-já ho leju teplý

nahlásit

Lionka
(upraveno)
1. 4. 2006, 23:22
@Leňáček
Jo,Lenko,na kolik, to Vám bohužel,neporadím
-mám plynovou troubu a peču zpoč. na plný plyn,pak ztlumím-a mám dole 1 plech a úplně nahoře 1 plech a na to dávám plech s buchtou možná to chtělo dát níž,když to přičmoudlo...fakt nevím...

nahlásit

Leňáček
(upraveno)
31. 3. 2006, 12:14
Lionko, dneska jsem zkoušela péct tento koláč.Ještě je teplý,tak nevím jaký bude,ale už teď je jasné že ho nemám tak pěkný jako vy na tomto obrázku.Na kolik a jak dlouho pečete?Já pekla v horkovzdušné troubě a nějak se mi ten pudink přičmoudnul.Během pečení se ta vrstva pudinku tak nafoukla,a pak zase splaskla,tak je takový nepravidelně vysoký.Jo,a co ty suroviny,fakt to vše smíchat,tak jak to je psané?Nebo jsem měla utřít cukr s vejcem? Díky moc. Lenka.



nahlásit