Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Kuřecí prsa - rozmrazení

0.0
Kuřecí prsa - rozmrazení

Potřebné ingredience

?

Postup přípravy

Jak správně rozmrazujete maso?já jsem ho dala do mikrovlnné trouby se sáčkem... nevím zda je to správně nebo špatně ...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

radostznakupu 18. 10. 2008, 18:53
nám přímo chlapík který se zabývá prodejem řeznických potřeb a koření atd. říkal, že natrhnout igelit a dát do vlažné vody... akroát nechápu že to dáváte do receptů, kde se vkládají recepty na přípravu jídel, a místo toho to nenapíšete do diskusí kde se radí... *-)
bubík4 18. 10. 2008, 18:31
VEČER VYNDÁM Z MRAZÁKU A DÁM DO MISKY A DÁM DO LEDNICE DO RÁNA TO ROZMRZNE
Egreska 18. 10. 2008, 18:24
Ja sa snazim nerozmrazovat maso v mikrovlnke,vyberiem ho na noc z mraziaka.ale ak uz treba tak vzdy maso rozmrazujem najšetrnejsie a to na značke "RYBY" a sledujem pretoze tie kraje mozu zostat biele a uvarene a to nie je dobre.Takze len sledujem aby sa trosku pustilo a vyberiem ho..inak ja ho tiez davam v sačku..

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie