(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
spaghetti al tonno-špagety s tunákem(italský recept)
Potřebné ingredience
1malá feferonka, 1 strouček česneku,sul, 1plechovka rajčat ve vlastní štáve,1krabička tunáka(kvalitního v olivovém oleji)
Postup přípravy
v malém hrnci,dáme osmahnout na olivovém oleji česnek a feferonku,jakmile česnek zezlátne přidáme plechovku rajčat,necháme asi 10-15minut vařit na mírném ohni, poté stáhneme z ohně a přidáme tunáka,ze kterého vylijeme olej..
osolime podle chuti a z omáčky vyndáme feferonku
Špagety uvaříme na skus-al dente,vevnitř musi být tvrdé a smícháme s omáčkou ihned podáváme.......
rajčata v plechovce lze nahradit čerstvými ale doba vaření se tak prodlužuje,tuhle omáčku připravuji v italských domácnostech....
můžeme ozdobit petrželkou..
osolime podle chuti a z omáčky vyndáme feferonku
Špagety uvaříme na skus-al dente,vevnitř musi být tvrdé a smícháme s omáčkou ihned podáváme.......
rajčata v plechovce lze nahradit čerstvými ale doba vaření se tak prodlužuje,tuhle omáčku připravuji v italských domácnostech....
můžeme ozdobit petrželkou..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé