(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Lívance bez kynutí a rychle a snadno !!!
Potřebné ingredience
1 hrnek polohrubé mouky
1 lžč. sody
2 vejce
1 kefír 1/2 litru
Postup přípravy
vše smícháme a nalijeme v malém množství na (natřený lehce olejem) lívanečník nebo na teflon pánev a smažíme po obou stranách. Málo tuku, málo těsta, protože rychle nakyne na plotně.
Upečené lívanečky posypeme skořicovým cukrem a namažeme džemem nebo Lipánkem a nebo co má kdo rád a nebo chuť...asi si jdu taky nějaký udělat. Dostala jsem na ně chuť a Vám přeji taky dobrou chuť ...už cítím skořici mhmmmmm
Upečené lívanečky posypeme skořicovým cukrem a namažeme džemem nebo Lipánkem a nebo co má kdo rád a nebo chuť...asi si jdu taky nějaký udělat. Dostala jsem na ně chuť a Vám přeji taky dobrou chuť ...už cítím skořici mhmmmmm
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé