Moje dnešní inspirace "Kuřecí na bílém víně"
![Moje dnešní inspirace "Kuřecí na bílém víně"](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/081016/17/j27922.jpg)
Potřebné ingredience
Kuřecí prsíčka, cibule, bílé víno, slanina, koření - zlaté kuře,vegeta,andělské křidélka(ďábelské stehýnka),chilli, cukr, instatní světlá jíška, hladká mouka, olivový olej
Postup přípravy
Postup viz u obrázků :-) Dobrou chuť
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/081016/17/k30648.jpg)
Osmáhnout na oleji cibulku a slaninku do sklovata.....déle né, aby se později nepřipekla s masíčkem
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/081016/17/k30649.jpg)
Mezi tím si okořeníme prsíčka kořením zlaté kuře
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/081016/17/k30650.jpg)
Těsně než dáme orestovat na cibulku posypeme (já to dělám přes sítko pro rovnoměrný posyp) hladkou moukou z obou stran a hned dáváme na pánvičku....
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/081016/17/k30651.jpg)
Orestujeme z obou stran
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/081016/17/k30652.jpg)
Masíčko vytáhneme z pánvičky tzv.odpočinout
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/081016/17/k30653.jpg)
Když vyndáme masíčko takhle vypadá cibulka se slaninou....udělá nám tmavý základ omáčky.....
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/081016/17/k30654.jpg)
Přidáme bílé vínko.....Já měla suché....necháme svařit tak 1/3........
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/081016/17/k30655.jpg)
Protože se mi zdála omáčka kyselá, dala jsem podle chuti cukr, chilli, a koření andělská křidélka....(mohu doporučit)......s Omáčkou jsem experimentovala a chutila až z toho vznikla báječná kombinace.....Normálně dělám ždycky masíčko takhle ale bez vína a to mě dneska napadlo a dolaďovala jsem :-)
Přidejte trošku světlé jíšky
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/081016/17/k30656.jpg)
Do hotové omáčky dejte zpátky masíčko a prohřejte....
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/081016/17/k30657.jpg)
no a podáváme......My si dali dneska v vařeným bramborem.......Dobrou chuť :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé