Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

PLNĚNÉ PAPRIKOVÉ LUSKY - EXTRA

0.0
PLNĚNÉ PAPRIKOVÉ LUSKY - EXTRA

Potřebné ingredience

Paprikove lusky,2 vejce,500 g mleteho masa (hovezi a vepreve pul na pul),jeden salek uvarene ryze,4 cibule,1 velky rajcatovy protlak,asi 20 plnenych oliv s paprickou,asi 20 kaparu,sul,mlety pepr,cely pepr,0,2 l cerveneho vina,1 salek masoveho vyvaru,slehacka,hladka mouka,bobkovy list,olej,oregano,petrzelka kudrnka,muskatovy kvet,maslo,citronova stava.

Postup přípravy

Paprikove lusky opereme,ocistime,nechame okapat.
Pripravime si napln.Do misy dame umlete maso,vejce,sul,per mlety,muskatovy kvet,uvarenou ryzi,kapary -pokrajene,olivy -pokrajene,oregano,a jemne posekanou kudrnku.Dobre promichame.
Papriky naplnime a naskladame do maslem vymazaneho pekacku.Trochu podlejem a prikryjem alobalem nebo poklickou kdo ma.Dusime v troube.
Zatim si pripravime omacku.Na oleji spenime cibuli,pridame mouku a do zlatova orestujeme.Pridame rajsky protlak,zalijeme vyvarem,cervenym vinem a dle hustoty jeste vodou.Dobre proslehame,pridame bobkovy listy a cely pepr.Nechame provarit a pres cednik propasirujeme.Nakonec omacku zjemnime slehackou,-ja davam celou a dochutime citronovou stavou a cukrem.Jeste nechame asi 15 provarit.
Pariku dame na talir,prelijeme omackou a podavame s ryzi.Pokud omacka dojde a pariky jeste jsou muzeme je jist teple s chlebem.
Dobrou chut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bubík4 16. 1. 2007, 19:47
Leonko, díky moc (F) (Y) Vypadá to božsky (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie