Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 38 návštěvníků)

Vaječné smaženky

0.0
Vaječné smaženky

Potřebné ingredience

Starší chleba,nebo toustový chleba,2 vajíčka ,tvrdý sýr ,kousek šunkového salámu,stroužek česneku ,petrželovou nať,sůl,pepř,strouhanku na zahuštění ,1lžíci mléka.

Postup přípravy

Rozklepneme vajíčka ,dáme lžíci mléka ,nastrouháme sýr a salám ,nasekáme petrželku,prolisujeme česnek,osolíme a opepříme.Zahustíme trochou strouhanky.
Mažeme na krajíčky chleba a smažíme napřed namazanou stranou a pak obrátíme a lehce osmažíme i tu spodní.Jde to krásně,nepřilepí se.
Dáme odsát na papírový ubrousek a ozdobíme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

tlipna 17. 10. 2008, 14:12
Paní Tatjano..máte supr recptíky..všechny jsem je proštudovala.)..já strašně moc ráda vařím..a experimentuji..jenže ted nemůžu vyvřovat nic protože držím dietku.)) ;-) ale kdybych se měla cpát jen tady těma pochutinama..tak bych měla si 100kilo za chvíli.) dále budu určitě sledovat vaše novinky (Y) at se daří!!!! (L)
backa 17. 10. 2008, 17:59
@tlipna Děkuji (L) Andrejko, Taky moc ráda vařím a peču ,manžel to stačí konzumovat,tak že si jenom uždibnu,hlavně toho sladkého i když to mám tak ráda. ;-) Díky za pěkný komentář (K) Občas by si to měl přečíst i manžel,aby si mě víc vážil *-) Zdraví Táńa (hello)
Eliskak 15. 10. 2008, 20:50
Hmmmmmm to vypadá dobře určitě vyzkouším (Y) (Y) (Y) (Y) (hello)
backa 15. 10. 2008, 22:35
@Eliskak Díky, a to jsem si říkala,že nebudu večeřet,ale neodolala jsem. ;-) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie