Bylovi medailonky
Potřebné ingredience
Vepřová kyta nebo kotleta,křenik,šlehačka,paprika sladká,sůl,pepř
Postup přípravy
Plátky masa naklepem, lehce osolíme,opepříme,opaprikujem a opečem z obou stran.Na opečené maso
rozetřem křeník a zalijem šlehačkou.Podáváme s oblohou a hranolky.
rozetřem křeník a zalijem šlehačkou.Podáváme s oblohou a hranolky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jarča10
(upraveno)
16. 1. 2007, 15:49
Nebude to z kýty tvrdé?Myslím že pro nemilovníky kotlet je lepší krkovice.S pozdravem Jarka.
piwi
(upraveno)
17. 1. 2007, 11:49
@Jarča10
J á myslím že je celkem jedno z čeho ty plátky uděláte co vám víc vyhovuje PETRA