(recept
si oblíbilo 130 návštěvníků)
DUŠENÉ ČERVENÉ ZELÍ / KONEČNĚ JSEM OBJEVILA BEZVA RECEPT !!!!!!!!!!
Potřebné ingredience
Ingredience pro přípravu 4 porcí: *750 g červeného zelí (1 hlávka) * 1.5 lžíce másla * 1 středně velká cibule * 1 lžíce cukru * 1 kyselé jablko * 1 lžička octa * 1 lžička hladké mouky
Postup přípravy
Příprava:
Cibuli jemně nakrájíme a osmažíme s cukrem na másle.
Zelí omyjeme a jemně nakrájíme. Potom ho přidáme k osmažené cibuli, osolíme a podusíme.
K poloměkkému zelí přidáme hrubě nastrouhané jablko a dodusíme.
Přimícháme lžičku mouky a podle chuti zelí přikyselíme octem a krátce povaříme.
Doufám, že Vám bude chutnat stejně jako mě, DOBROU CHUŤ !!!!!!!
Cibuli jemně nakrájíme a osmažíme s cukrem na másle.
Zelí omyjeme a jemně nakrájíme. Potom ho přidáme k osmažené cibuli, osolíme a podusíme.
K poloměkkému zelí přidáme hrubě nastrouhané jablko a dodusíme.
Přimícháme lžičku mouky a podle chuti zelí přikyselíme octem a krátce povaříme.
Doufám, že Vám bude chutnat stejně jako mě, DOBROU CHUŤ !!!!!!!
Nastrouháme jablko...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
srneckova
(upraveno)
5. 2. 2016, 14:15
moc dobré
Vera N
(upraveno)
5. 2. 2016, 10:41
lidare
(upraveno)
3. 11. 2015, 19:12
zkusím
jitka.Ch
(upraveno)
3. 11. 2015, 14:09
Vynikající , děkuji za recept, jiné už dělat ani nebudu
laskonka333
(upraveno)
6. 9. 2014, 14:35
P.A.V.L.A
(upraveno)
6. 9. 2014, 12:25
Výborné zelíčko
kosticka
(upraveno)
6. 9. 2014, 12:15
výborné
kebulka
(upraveno)
24. 8. 2013, 11:28
Jiné zelí už nevařím,co jsem našla Váš recept. Je naprosto vynikající
AndrejV
(upraveno)
11. 11. 2012, 8:10
Právě jsem dovařila a je fakt ,moc děkuji za super receptík
Agasi
(upraveno)
20. 10. 2012, 21:23
Můj první pokus z červeným zelím, a je parádní, zrovna jsem dovařila, a kachna je nachystaná na pomalé pečení, tak uvidíme, bude premiéra... Děkuji
Zrušený účet
(upraveno)
8. 1. 2011, 21:39
Nase deti se dnes po nem jen tak olizovaly!!!!
MAXXIK
(upraveno)
17. 10. 2010, 13:01
Dnes jsem recept na zelíčko vyzkoušela a bylo výborné
gabikaKa
(upraveno)
8. 11. 2008, 21:48
Žani, ja som vyskúšala recept podľa podľa relácie Kluci v akci: Na sadle necháme zosklovatieť cibuľu, pridáme červenú kapustu-asi 1,5kg, zasypeme cukrom a necháme skaramelizovať. Zalejeme 1/2 l jablkového džúsu, pridáme 1badyán (ja som ho nedala) a 5 klinčekov. Dusíme, počas pečenia prilievame džús. Pridáme 2 pokrájané hrušky a 200g sušených jabĺk. Osolíme a chvíľu podusíme. Je to perfektné.
ZANYSHOP
(upraveno)
9. 11. 2008, 17:04
@gabikaKa
Jé, tak ten taky může být dobrý, ikdyž nevím co je ten ,, klinček,,
ita2
(upraveno)
12. 11. 2008, 9:40
@ZANYSHOP
klinček je hřebíček
gabikaKa
(upraveno)
8. 11. 2008, 21:47
Žani, ja som vyskúšala recept podľa podľa relácie Kluci v akci: Na sadle necháme zosklovatieť cibuľu, pridáme červenú kapustu-asi 1,5kg, zasypeme cukrom a necháme skaramelizovať. Zalejeme 1/2 l jablkového džúsu, pridáme 1badyán (ja som ho nedala) a 5 klinčekov. Dusíme, počas pečenia prilievame ďalší džús. Pridáme 2 pokrájané hrušky a 200g sušených jabĺk. Osolíme a chvíľu podusíme. Je to perfektné.
lang
(upraveno)
8. 12. 2012, 12:40
@gabikaKa
Gábi, ta sušená jablka se pomelou?
hellin
(upraveno)
8. 11. 2008, 21:20
A zkuste přidat i trochu červeného vína
ZANYSHOP
(upraveno)
9. 11. 2008, 17:03
@hellin
Díky Helen, určo příště zkusím