(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Rajčatová omáčka na těstoviny

Potřebné ingredience
1L 100% rajčatové šťávy, olej, hooodně cibule, česnek, sůl, pepř, cukr, ev. tymián
Postup přípravy
Cibulku orestujeme na oleji, přidáme česnek a rajčatovou šťávu a vaříme (dlouho) dokud omáčka nezhoustne. Potom dochutíme (sůl, pepř, cukr). Pokud nemáte čas nebo trpělivost, není to špatné ani trochu řidší - vyzkoušeno. Věřím, že to bude prťátkům chutnat... :-) a navíc je to snad i zdravé...
Recept máme od přátel z Itálie, kteří nemohli "překousnout", že dáváme do omáčky na špagety kečup...
Recept máme od přátel z Itálie, kteří nemohli "překousnout", že dáváme do omáčky na špagety kečup...

Na trošce oleje mírně orestujeme cibulku a přidáme česnek...

Zalijeme rajčatovou šťávou...

Osolíme, opepříme, přidáme cukr dle chuti a ev. tymián...

A takhle vypadá před podáváním...

A můžeme baštit...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé