(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Miš - maš...ze zbytku sekané, večeře hotová než se vám uvaří příloha.....max. 15 minut!!!
Potřebné ingredience
3 plátky sekané nebo 1/2 kg mletého masa, 1 mražená zelenina, půl pórku, paprika,, sójová omáčka, trochu tmavé jíšky, olej
Postup přípravy
Mám celou formu šťavnaté sekané, takže jsem použila 3 plátky, ale klidně můžete použít mleté maso. Pokud děláte z hotové sekané, tak:
na oleji orestujeme zeleninu, přidáme nakrájený pórek a papriku a pak přidám na kostičky nakrájenou sekanou. Chvíli vše restujeme, podlijeme šťávou ze sekané , přidáme podle chuti asi 2 PL sójové omáčky a přisypeme jíšku na zhoustnutí. Toť vše....příloha je výborná rýže.
Pokud děláte z mletého masa syrového, taK.
orestujeme maso,, přidáme zeleninu..... a pak už podle původního receptu.
Kdo chce může přidat worcester, trochu kečupu.
na oleji orestujeme zeleninu, přidáme nakrájený pórek a papriku a pak přidám na kostičky nakrájenou sekanou. Chvíli vše restujeme, podlijeme šťávou ze sekané , přidáme podle chuti asi 2 PL sójové omáčky a přisypeme jíšku na zhoustnutí. Toť vše....příloha je výborná rýže.
Pokud děláte z mletého masa syrového, taK.
orestujeme maso,, přidáme zeleninu..... a pak už podle původního receptu.
Kdo chce může přidat worcester, trochu kečupu.
orestujeme zeleninu
ráda používám francouzskou
přidáme nakrájenou sekanou
š´táva, sójovka a zahustit...hotovo............. za 10-15 minut celá večeře, prostě než se vám uvaří rýže
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé