(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Kuřecí specialita
Potřebné ingredience
500 g kuřecích prsou, 1 cibule, 1 pór, 1 lžíce rajského protlaku, 100 ml piva, Vegeta, sůl, pepř
Postup přípravy
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, očištěný a omytý pórek nakrájíme na kolečka.
Kuřecí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka
opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme cibuli, pór, rajský protlak a vše podlijeme pivem.
Krátce podusíme, dochutíme Vegetou a podle chuti solí a pepřem.
Vhodná příloha jsou bramborové hranolky nebo rýže smíchaná s hráškem a kukuřicí.
Vyzkoušeli jsme poprvé, je to rychlé a určitě chuťově zvláštní a dobré, komu nevadí pivko.
Dobrou chuť!
Kuřecí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka
opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme cibuli, pór, rajský protlak a vše podlijeme pivem.
Krátce podusíme, dochutíme Vegetou a podle chuti solí a pepřem.
Vhodná příloha jsou bramborové hranolky nebo rýže smíchaná s hráškem a kukuřicí.
Vyzkoušeli jsme poprvé, je to rychlé a určitě chuťově zvláštní a dobré, komu nevadí pivko.
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé