Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Narozeninový dort

0.0
Narozeninový dort

Potřebné ingredience

mramorové těsto od Dáši, promazáno pudinkovo-máslovým krémem, pod marcipánem máslový krém, ve spodmín korpusu navíc i kompotované broskve, spodní díl potahovaný hmotou z marshmallow, šaty
hotový koupený marcipán z MAKRA, trpělivost

Postup přípravy

smekám klobouk před ostatními cukrářkami a dortařkami, já vytvářela s přestávkami asi 1 celý den, příště raději koupím

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Tydlifydli 6. 10. 2008, 16:30
Děkuji všem za chválu a podporu, další narozeniny budou zase za rok, tak možná trošku zapomenu a opět propadnu mánií něco vytvořit vlastníma rukama (radost)
helulka 6. 10. 2008, 8:58
Nádherný dortík (Y) To není nic neobvyklého,že se dortík dělá celý den :-) Dal Vám práci,ale stálo to za to.Tohle by Vám v cukrárně neudělali a navíc ta chuť... (clamp) (clamp)
Zrušený účet 6. 10. 2008, 8:49
Moni, panenka se moc povedla, prostě všechno chce svůj čas. A pečení - panečku, to chce hodně času. Vydržte. (clamp) (clamp)
kurel 6. 10. 2008, 8:33
(clamp) Moc pěkný, taky jsem v sobotu tvořila a zrovna také panenku, viz mé recepty. Je to fakt piplačka, ale výsledek a radost naší malé stála za to. Příště se do toho určitě znovu pustím. Vyzkoušejte falešný marcipán od Ariel, je skvělý, skvěle se s ním pracuje. (L)
Zrušený účet 6. 10. 2008, 8:32
No a není to škoda??? *-)Myslím příště kupovat. Vždyť váš výsledný originál je moc hezký. Výroba dortů prostě trvá dlouho, ale ten výsledek stojí za to, ne? (D) Panenka se vám mooooc povedla, hodně se mi líbí ty velké kytičky na spodním zeleném pásu. (clamp) (clamp) (clamp) (Y)
Anoel1 (upraveno) 6. 10. 2008, 13:43
Nádherná panenka.Moniko,nic nekupujte.Celý den je normální...Já se stím někdy dělám i dva dny. (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie