(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Ražniči

Potřebné ingredience
maso (kuřecí, vepřové), uzenina (párek, špek, slanina), zelenina (rajčata, papriky, cibule), olej (nejlépe olivový), koření (grilovací, nebo jiné)
Postup přípravy
Všechno pokrájet na středně silná kolečka a na střídačku navléct na špejli.
Do misky dát olej a do něj rozmíchat koření, popř. sůl. Touto směsí potřít ražniči, nechat chvíli uležet.
Péct ve vyhřáté troubě.
Do misky dát olej a do něj rozmíchat koření, popř. sůl. Touto směsí potřít ražniči, nechat chvíli uležet.
Péct ve vyhřáté troubě.

Zeleninu pokrájet na středně silná kolečka.

Maso a uzeniny pokrájet do vhodného tvaru.

Všechno na střídačku navléct na špejli, potřít směsí oleje a koření.

Péct ve vyhřáté troubě do měkka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé