(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kuře pod peřinou
Potřebné ingredience
1menší kuře
500g vepřového bůčku
2 - 3 rohlíky
2 vejce
2 stroužky česneku
1 menší cibule
sladká paprika, petrželová nať, majoránka, vegeta, pepř, sůl, olej
Postup přípravy
1. kuře omyjeme a rozkrájíme na menší kousky
2. maso osolíme, posypeme sl. paprikou a dáme do vymštěného pekáčku
3. bůček, rohlíky, cibuli a česnek umeleme
4. přidáme sůl, rozšlehaná vajíčka, vegetu, papriku a posekanou petrželovou nať
5. promícháme
6. směs rovnoměrně rozprostřeme na kuřecí maso a dáme asi na 1 hod péct do vyhřáté trouby
příloha: brambory nebo bramborová kaše
Dobrou chuť!
2. maso osolíme, posypeme sl. paprikou a dáme do vymštěného pekáčku
3. bůček, rohlíky, cibuli a česnek umeleme
4. přidáme sůl, rozšlehaná vajíčka, vegetu, papriku a posekanou petrželovou nať
5. promícháme
6. směs rovnoměrně rozprostřeme na kuřecí maso a dáme asi na 1 hod péct do vyhřáté trouby
příloha: brambory nebo bramborová kaše
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jarkave
(upraveno)
4. 10. 2008, 9:14
to by mohlo být dobré a hlavně rychlé, když večer přijdu z práce bude rychlá večeře