Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kuře pod peřinou

0.0
Kuře pod peřinou

Potřebné ingredience

1menší kuře
500g vepřového bůčku
2 - 3 rohlíky
2 vejce
2 stroužky česneku
1 menší cibule
sladká paprika, petrželová nať, majoránka, vegeta, pepř, sůl, olej

Postup přípravy

1. kuře omyjeme a rozkrájíme na menší kousky

2. maso osolíme, posypeme sl. paprikou a dáme do vymštěného pekáčku

3. bůček, rohlíky, cibuli a česnek umeleme

4. přidáme sůl, rozšlehaná vajíčka, vegetu, papriku a posekanou petrželovou nať

5. promícháme

6. směs rovnoměrně rozprostřeme na kuřecí maso a dáme asi na 1 hod péct do vyhřáté trouby

příloha: brambory nebo bramborová kaše

Dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jarkave 4. 10. 2008, 9:14
to by mohlo být dobré a hlavně rychlé, když večer přijdu z práce bude rychlá večeře (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie