Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

RUSKÁ NAKLADANÁ RAJČATA

0.0
RUSKÁ NAKLADANÁ RAJČATA

Potřebné ingredience

Rajcata,celerova nat,kopr nat,mrkev,cibule,cesnek,pepr cely,cukr,sul,ocet,voda(Nekdo dava i lupen kapusty-ta pusti vybornou chut do nalevu)Kdo je gurman a ma rad pikantnejsi muze pridat feferonku.

Postup přípravy

Mrkev oskrabeme a nakrajime na kolecka,cibule a cesnek take na kolecka.Celerovou a koprovou nat omejem a natrhame,davame i s nati.Kdo prida feferonku take nakrajime na kolecka.
Rajcata dame do zavarovacky a prokladame ingrediencema + pepr,sul,cukr a ocet.
Davam asi tak 5 lzic octa,2,5 lzice cukru,pul lzice soli na 2 litr velkou zavarovacku.Nejlepe je si udelat lak dle sve chuti,toho docilite tak ze si nejprve udelate jen prvni ochutnavku do male lahve kde mate tak 5 rajcat dle velikosti a nechte tak 3 tydny ulezet,potom muzete kostnout.
To vse zalejeme vrouci vodou,zatahnem vicko a postavime vzhuru nohama do vychladnuti.Pak ulozime do temna a chladna.
TAkto muzeme i nalozit okurky,bile zeli nebo udelat mix do jedne velke sklenice.Od kazdeho trochu.

Toto je zaver,dobrou chut :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie