(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
zapékané těstoviny se zelím
Potřebné ingredience
Hlávkové zelí,vegeta,sůl,kmín,olej,slanina a uvařené těstoviny
Postup přípravy
Hlávku zelí nakrájím přidám sůl,vegetu,kmín a olej. Promíchám a dám na plech, který přikryju druhým plechem nebo alobalem zapéct do trouby do měkka.Mezitím si uvařím těstoviny(kolínka,vrtule),které promíchám s nakrájenou slaninou na kostičky a solí.Do těstovin přidám to zapečené zelí,opět vše promíchám a dám ješte zapéct do trouby do zlatova.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
usmev
(upraveno)
2. 10. 2008, 20:25
dělám už řadu let a je to výborné , přidávám i na kostičky nakrájenou klobásku a osmaženou cibulku , ale tu dávám až je to upečeno
ifusta
(upraveno)
2. 10. 2008, 20:18
Je to fajn jednoduchý a mňam receptík, jen bych měla jednu drobnou připomínku - to zelí se píše s měkkým i (omlouvám se, deformace povoláním, jsem učitelka češtiny )
iveta.c
(upraveno)
3. 10. 2008, 20:02
@ifusta
omlouvám se za ty hrubky nějak jsem o tom nepřemýšlela,ale už sem to dala do pořádku
dolik76
(upraveno)
2. 10. 2008, 20:22
@ifusta
no a když jste tak deformovaná,tak míchat je taky měkké že? chybička se vloudí no
ifusta
(upraveno)
3. 10. 2008, 13:52
@dolik76
To je jasné. Míchání jsem si taky všimla, ale přišlo mi to už moc, upozorňovat na obojí... Doufám hlavně, že se na mě paní Ivetka nebude zlobit, je mi jasné, že tady na MMB jde u receptů o jejich obsah, nikoliv o formu (jó, to v diktátech dětiček je to jinak...a to se člověk dočte věci...). Pravopisu zdar
Lucinka
(upraveno)
2. 10. 2008, 20:26
@dolik76
Ale "přikrýt" ne, že?
Lenixxx
(upraveno)
2. 10. 2008, 20:25
@dolik76
si nejsem jistá zde jde o recept nebo o vtip