(recept
si oblíbilo 76 návštěvníků)
BLESKOVÁ DOBROTA.
Potřebné ingredience
pro 4 osoby: Těstoviny, 2 hovězí konzervy ve vl. šťávě(Hamé doporučuji), 2 rajské protlaky, 2 okurky sterilované, velká cibule, půl káv. lžičky Kari,tvrdý sýr, olej, voda asi 350 ml.
Postup přípravy
Na oleji zpěníme nadrobno cibuli, přidáme nadrobno nakrájené hov. maso i se socem z konzervy, povařit asi 10 min, přidat vodu, okurky nadrobno, Kari koření-nepřehnat to !!! Opět povařit asi 15 -20 min, chvíli před koncem přidat rajské protlaky, ne kečup !! Nemá to být příliš husté, ani řídké.
Na těstoviny dát přiměřeně omáčky a posypat strouhaným sýrem.U nás je to No.1 i malej sní 2 talíře.
Po obědě s sebou lehni, přes hodinu ničím nehni :O)))
Na těstoviny dát přiměřeně omáčky a posypat strouhaným sýrem.U nás je to No.1 i malej sní 2 talíře.
Po obědě s sebou lehni, přes hodinu ničím nehni :O)))
Ono to navypadá, ale stojí to za to !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ropazu
(upraveno)
12. 10. 2008, 11:37
Název do slova a do písmene sedí - je to Blesková dobrota . Moc jsme si všichni pochutnali, příště mám v plánu dát na špagety. Moc dík, Pavla.
BlankaB
(upraveno)
29. 11. 2008, 18:58
@Ropazu
děkuji-také již dělám špagety, vždy to lítá všiude kolem a moc se nasmějeme.....
Bubalka
(upraveno)
22. 10. 2008, 18:05
@Ropazu
Děkuji, potěší
pindrusee
(upraveno)
2. 10. 2008, 15:24
Máte velkou pochvalu, mému synovi to mooooc chutnalo.....
Bubalka
(upraveno)
30. 3. 2009, 9:25
@pindrusee
teoder36
(upraveno)
2. 7. 2008, 21:07
Bleskovky mám rád,vyzkouším
raskynka
(upraveno)
23. 6. 2008, 21:38
tak to vypada jako mnamozni extra nezdra va rychlovka urcite vyzkousim,maji dojet decka na prazdniny,tak moc casu na vareni nebude
BlankaB
(upraveno)
2. 7. 2008, 21:02
@raskynka
děkuji....je to opravdu rychlovka...
Hanaprok
(upraveno)
6. 2. 2008, 14:46
Tak dnes jsem vařila váš recept a je .
Bubalka
(upraveno)
11. 2. 2008, 17:45
@Hanaprok
děkuji, těší mě, že chutnalo
carita
(upraveno)
28. 1. 2008, 14:10
Dobrý den, chtěla bych zkusit receptík, ale nevím jestli ty konzervy mají být dvě malé nebo dvě velké. Moc děkuju za odpověď
Bubalka
(upraveno)
28. 1. 2008, 17:42
@carita
Petři, písla jsem Vám na meil...
Kulča
(upraveno)
19. 1. 2008, 21:03
Blani, moc Vám děkuji ze inspiraci. Nevypadá to,ale opravdu to chutná skvěle. Dobrou chuť všem.
Bubalka
(upraveno)
24. 1. 2008, 18:15
@Kulča
Luci, děti to mají radši než svíčkovou a to je co říct
Bubalka
(upraveno)
3. 1. 2008, 18:52
Tak jsme se toho opět přejedli, je to nejoblíbenější rychlé jídlo
1maru
(upraveno)
4. 7. 2007, 18:18
Tak mám inspiraci na obměnu, dělám to podobně, ale okurka, cibule a kari mě nenapadlo. Dávám jen koření jako bazalka, oregáno, majoránka, hodím i trochu kmínu. Taky myslím, že to maso z Hamé je z konzerv nejlepší. Zkusím podle Vás
BlankaB
(upraveno)
4. 7. 2007, 20:06
@1maru
Marky, tak jak to píšete, tak to dělám také, ale stím kari, to je bezvadné.....
Olynka
(upraveno)
13. 5. 2007, 16:47
Milá Blanko, tak jsem dnes uvařila a dělali se nám všem boule za ušima. Moc děkuji za vynikající recept
BlankaB
(upraveno)
4. 7. 2007, 16:34
@Olynka
SUPER, TO MĚ TĚŠÍ, VŽDY SE TOHO AŽ MOC PŘEJÍME....
K.a.l.i.
(upraveno)
10. 1. 2007, 12:40
Blanko je to mooooc dobré .Zrovna jsem doobědvala a fakt je to vynikající.Jsem ale zvědavá co na to řekne manžel díky ta tip Lucka
Bubalka
(upraveno)
22. 2. 2007, 0:51
@K.a.l.i.
Luci, ono to nevypadá, ale pokud se dodrží recept, tak je to úžasné, my to děláme co 14 dní....díky Blanka
BlankaB
(upraveno)
6. 1. 2007, 17:38
Raduško, nevypadá to nejlíp, když to manžel vařil, nikdo se netvářil dobře, ale je to lepší než svíčková, to mi věřte !!! Jiřík je schopnej sníst i 2 talíře, o Terezce ani nemluvím .Blanka
huhu
(upraveno)
6. 1. 2007, 17:36
Ono to vypadá Blani a vypadá to tak dobře , že odcházím do lednice, páč jsem dostala kvůli Vám hlad R.