Sopa de Pescado
Potřebné ingredience
400 g rybího masa z více druhů ryb
200 g plodů moře
1 cibule
3 stroužky česneku
sůl
2 lžíce másla
1 masox
3 rajčata
1 paprika
bílý pepř
2 brambory
Postup přípravy
1.Rybí maso a plody moře omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme 1,5 litru vody, osolíme a uvaříme doměkka. Pak polévku přecedíme. Z masa odstraníme kosti a nakrájíme ho na kousky.
2.Oloupanou cibuli nakrajime na kostičky a česnek rozetřeme s trochou soli. V hrnci rozpustíme máslo a cibuli s česnekem na něm osmahneme. Zalijeme rybím vývarem, popřípadě doplníme vodou, přidáme masox a přivedeme k varu.
3.Z papriky odstraníme jadérka a brambory oloupeme. Rajčata, brambory i papriku nakrájíme na kousky, přidáme je do polévky a uvaříme doměkka.
4.Hotovou polévku opepříme, osolíme a dáme do ní vařené rybí maso a plody moře. Rozdělíme ji na talíře a můžeme ozdobit čerstvými zelenými bylinkami
2.Oloupanou cibuli nakrajime na kostičky a česnek rozetřeme s trochou soli. V hrnci rozpustíme máslo a cibuli s česnekem na něm osmahneme. Zalijeme rybím vývarem, popřípadě doplníme vodou, přidáme masox a přivedeme k varu.
3.Z papriky odstraníme jadérka a brambory oloupeme. Rajčata, brambory i papriku nakrájíme na kousky, přidáme je do polévky a uvaříme doměkka.
4.Hotovou polévku opepříme, osolíme a dáme do ní vařené rybí maso a plody moře. Rozdělíme ji na talíře a můžeme ozdobit čerstvými zelenými bylinkami
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé