(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Kapr na pivě
Potřebné ingredience
6 očištěných porcí kapra
sůl
mletý pepř
250 ml světlého piva
2 polévkové lžíce oleje
1 středně velká cibule
citronová šťáva
50 g másla
mletý kmín
sladká paprika
Postup přípravy
Kousky ryby osolíme, opepříme, pokapeme pivem (ne vším) a vložíme asi na hodinu do chladničky. Na oleji osmahneme na tenká kolečka pokrájenou cibuli a vložíme na ni porce kapra. Zalijeme zbylým pivem, mírně pokapeme citronovou šťávou, okořeníme kmínem a paprikou, přidáme máslo a na mírném ohni pomalu dusíme doměkka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
natynka.z
(upraveno)
21. 4. 2009, 23:24
Úžasná ňamka. Je to rychlé a opravdu vynikající.