(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Koložvárské zelí
Potřebné ingredience
1 sterilované zelí,600g mletého masa,masox(nebo zeleninový bujon)červená paprika,grilovací koření,podravka,rýže
Postup přípravy
Rýži uvaříme dle návodu a necháme vychladnout,pak přimícháme do mletého masa včetně koření(to můžeme použít jaké chcete....jaké vám chutná v mletém masu).Ze směsi masa uděláme kuličky a do hrnce dáme vrstvu zelí a posypeme červenou paprikou,pak naskládáme kuličky a zasypeme zbytkem zelím,opět posypeme červenou paprikou a zalijeme masoxem tak do 3/4.Vaříme na plotně zhruba hodinku.Podáváme s chlebem.
a ještě jedna
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé