(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Rybí file s rajčaty v alobalu
Potřebné ingredience
800 g rybího file, 40 g oleje, 80 g másla, 300 g rajčat, 80 g eidamu, 60 g hladké mouky, 1 vejce, 4 stroužky česneku, 30 g zelené petržele, sůl,mletý pepř
Postup přípravy
Rybí file nakrájíme na porce (2 kusy na osobu), osolíme a obalíme v rozšlehaném vejci a hladké mouce. Takto připravenou rybu naskládáme na větší plát alobalu, přidáme nakrájená rajčata, osolíme,opepříme, potřeme česnekem a posypeme petrželkou. Povrch poklademe plárky sýra, přelijeme rozpuštěným máslem, alobal složíme a dobře uzavřeme. Vložíme na plech a pečeme v předehřáté troubě zvolna asi 10 minut-já to tam nechala trochu déle radši.
file obalené v rozšlehánem vejci s moukou
přidána rajčata a osoleno a opepřeno
přidán už i sýr
zabaleno a šup s tím do trouby
konečná verze s bramborem a kalamáry k tomu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
siml
(upraveno)
3. 10. 2008, 20:56
Paní Míšo ..máte zajímavý receptíky ... Určitě od Vás něco udělám ....Skvělá inspirace!
nemika
(upraveno)
6. 10. 2008, 20:56
@siml
óóó děkujeme
mlsounka
(upraveno)
30. 9. 2008, 19:34
neznám " pleje "
nemika
(upraveno)
1. 10. 2008, 13:59
@mlsounka
omlouvám se to měl být olej
mlsounka
(upraveno)
1. 10. 2008, 18:55
@nemika