(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
Pečené koleno na černém pivu
Potřebné ingredience
2 vepřová kolena2 černá pivacibulebobkový listnové kořeníhodně česnekusůlsádlo
Postup přípravy
Kolena předvaříme (můžeme s cibulí, novým kořením, celým pepřem, kořenovou zeleninou), nasolíme, nakrojíme kůžičku, potřeme česnekem, dáme do pekáče. Přidáme k tomu nakrájenou cibuli, na kolečka nebo nadrobno jak má kdo rád, celé stroužky česneku. Nové koření a bobkový list. Podlijeme pivem. Přidáme kousek sádla.
Dáme do trouby. Pečeme přiklopené. Ke konci odkryjeme, aby se udělala kůrčička a průběžně podléváme.
Podáváme s chlebem, hořčicí, křenem, kyselou okurkou........a pivíčko k tomu :-))
Dáme do trouby. Pečeme přiklopené. Ke konci odkryjeme, aby se udělala kůrčička a průběžně podléváme.
Podáváme s chlebem, hořčicí, křenem, kyselou okurkou........a pivíčko k tomu :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Dočka
(upraveno)
15. 6. 2008, 19:00
zítra budu dělat pečené koleno na černém pivu akorád mám obavi nebude to koleno trochu sladký? Černým pivem jsem jěště jídlo nedělala
bubík4
(upraveno)
15. 6. 2008, 19:25
@Dočka
NE NE......ALE MŮŽETE UPÉCT I SE SVĚTLÝM PIVEM NECHTE SI CHUTNAT