(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Kynutí šneci se skořicí
Potřebné ingredience
Jakékoliv kynuté těsto-třeba na buchty, koláče apod., rozpušťěné máslo, skořice, cukr, rum
Postup přípravy
Hotové, vykynuté těsto rozválíme na asi půl centimetrovou placku.Půlku těsta potřeme rozpuštěným máslem, posypeme cukrem celou natřenou plochu, pak skořicí, můžete i vanilkovým cukrem.Pak balíme jako roládu a až sbalíme, krájíme z ní kousky, která dáváme řezem na plech.Ničím nepotíráme a pečeme cca při 200 stupních.V misce smícháme rozpuštěné máslu a rum v poměru cca 2:1.Tím upečené šneky hned po vyjmutí z trouby potíráme.
Uvidíte, že se po nich jen zapráší a přitom stojí pár korun!
Uvidíte, že se po nich jen zapráší a přitom stojí pár korun!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marcuska74
(upraveno)
26. 9. 2008, 14:42
Muzu doporucit,zrovna je mam upecene.Nekdy davam i tvarohovo-povidlovou napln.
bobkovišně
(upraveno)
30. 9. 2008, 18:04
@marcuska74
Díky, to zkusím .četla jsem i recept, kde byla náplň-banány+ namočené sušené meruňky a skořice.Zatím jsem nezkoušela.Dobrou chuť!