Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

KYTIČKA SKOULÍ,,,KOKOSKY

0.0
KYTIČKA SKOULÍ,,,KOKOSKY

Potřebné ingredience

KYTIČKA S KOULÍ--LINECKÉ TĚSTO,,MARGOTKOVÉ TĚSTÍČKO,,POLEVU
KOKOSKY-LINECKÉ TĚSTO,ČOKOLÁDOVÝ KRÉM,,MARMELÁDA,,KOKOSKA

Postup přípravy

KYTIČKA S KOULÍ:
Potřebujeme na to tvar kytičky upečené z lineckého těsta,,margotkovou hmotu--tu si připravíme z 3 margotek které nastrouháme,,přidáme trochu kandovaného ovoce hodně na jemno nakrájené,,trochu rozinek,,a trochu másla a vypracujeme hmotu,přilepujeme na linecké kytičky nejléme trochu krémečku nebo marmeládky aby to drželo a neupadlo,,a přestříkáme 2 druhy polevy to je už na vás.


KOKOSKY:
Potřebujeme upečené kolečko z lineckého těsta n akteré nastříkáme čokoládový krém,,trochu červené marmelády,,přiložíme kokosku, dáme vychladit,poté máčíme spodek v tmavé polevě.
KOKOSEČKY-25 dkg cukru šleháme se 4 bílky nad párou do pev.sněhu po vyšlehání do něj opatrně vmícháme 13 dkg kokosu a 6 dkg strouhanky.
Ale často používám kokosky od vitany do kterých se dá jen bílek zamíchá a upeče,,jsou vynikající měkké,,opravdu vyzkoušené a bez chybyčky.
ČOKOLÁDOVÝ KRÉM-23 DKG TMAVÉ ČOKOLÁDY ROZPUSTÍME V PÁŘE,PŘIDÁME 6 DKG ML. CUKRU,,6 DKG,MÁSLA,,2 DKG RUMU--nahřejeme,vymícháme a dáme vychladit,,po dokonalém vychladnutí vyšleháme do hladkého krému

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

iva1170 18. 12. 2008, 9:00
Kytičky s koulí,výbornééééé. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie