(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Nakládaný hermelín 3
Potřebné ingredience
3 ks hermelínu (3x 12 dkg)
3 feferonky
5 bobkových.listů
2 cibule
2 pokrájené červené kapie (i naložené)
6 stroužků česneku
2 lžičky grilovacího koření
2 lžičky koření na divočinu
1 lžíce citrónové šťávy
olej na zalití
Postup přípravy
Hermelín pokrájej na kousky, velikostí a tvarem vyhovující tvým představám. V praxi je vyzkoušena jako nejvhodnější varianta : kolečko hermelínu přepůlit po příčné i podélné ose.Vzniknou půlkolečka poloviční tloušťky původního tvaru.
Rozmačkaný česnek dobře utři s kořením a lžící oleje.
Pokud jsi sýr nožem zpracoval do estetických útvarů, pak jej narovnej do sklenice,jak je popsáno v předešlé pasáži a každou vrstvu připravenou kořenící směsí potři.
Zalij olejem, sklenici uzavři,ulož na týden do lednice,každý den dvakrát něžně protřepej.
Rozmačkaný česnek dobře utři s kořením a lžící oleje.
Pokud jsi sýr nožem zpracoval do estetických útvarů, pak jej narovnej do sklenice,jak je popsáno v předešlé pasáži a každou vrstvu připravenou kořenící směsí potři.
Zalij olejem, sklenici uzavři,ulož na týden do lednice,každý den dvakrát něžně protřepej.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé