Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

*** LASAGNE ***

0.0
*** LASAGNE ***

Potřebné ingredience

LASAGNE,
MLÉKO,
MLETÉ MASO,
SÝR NA POSYPÁNÍ - NEJLÉPE PARMAZÁN

Postup přípravy

1) Na cibulce si orestujeme okořeněné mleté maso.
2) BEŠAMEL - V hrnci ohřejeme mléko a přidáme jíšku (instatní), mícháme až je polohustá.
3) Do pekáčku (ničím nevymazáváme) dáme jako první vrstu bešamel (mléko s jíškou) aby nebyla první vrstva lasagní tvrdá.
4) Klademe neuvařené lasagne, přímo z krabičky.
5) Vrstvu mletého masa
6) Opět lasagne
7) Bešamel
8) Mleté maso
9) Sýr
10) Lasagne
11) Bešamel
12) Na závěr posypeme sýrem - PARMAZÁN je nejl.
13) Pečeme cca 25-30 min.
DOBROU CHUŤ

Mleté maso orestujeme

Ochutíme, já přidávám PANZANI omáčku

Ohřejeme v hrnci mléko a přidáme jíšku instan., mícháme

Pekáček potřeme bešamelem, abychom neměli spodní vrstu tvrdou

Klademe první vrstu lasagní

A mleté maso , může být i špenát apod.

Zase lasagne

Bešamel

Mleté maso a posypeme sýrem

Lasagne

Bešamel

Sýr

Trouba cca 25-30 min

Takto vypadají lasagne jak je vytáhneme z trouby a krásně voní. Necháme v pekáčku vychladnout, aby se nám dobře porcovaly. Jakmile dáváme hned na talíř, můžou se nám rozpadnout.

PRO MILOVNÍKY ITALSKÉ KUCHYNĚ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Satunka 24. 9. 2008, 10:15
Jsou výborný taky je dělám a je to jednoduchý :-$ doporučuji

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie