*** LASAGNE ***
Potřebné ingredience
LASAGNE,
MLÉKO,
MLETÉ MASO,
SÝR NA POSYPÁNÍ - NEJLÉPE PARMAZÁN
Postup přípravy
2) BEŠAMEL - V hrnci ohřejeme mléko a přidáme jíšku (instatní), mícháme až je polohustá.
3) Do pekáčku (ničím nevymazáváme) dáme jako první vrstu bešamel (mléko s jíškou) aby nebyla první vrstva lasagní tvrdá.
4) Klademe neuvařené lasagne, přímo z krabičky.
5) Vrstvu mletého masa
6) Opět lasagne
7) Bešamel
8) Mleté maso
9) Sýr
10) Lasagne
11) Bešamel
12) Na závěr posypeme sýrem - PARMAZÁN je nejl.
13) Pečeme cca 25-30 min.
DOBROU CHUŤ
Mleté maso orestujeme
Ochutíme, já přidávám PANZANI omáčku
Ohřejeme v hrnci mléko a přidáme jíšku instan., mícháme
Pekáček potřeme bešamelem, abychom neměli spodní vrstu tvrdou
Klademe první vrstu lasagní
A mleté maso , může být i špenát apod.
Zase lasagne
Bešamel
Mleté maso a posypeme sýrem
Lasagne
Bešamel
Sýr
Trouba cca 25-30 min
Takto vypadají lasagne jak je vytáhneme z trouby a krásně voní. Necháme v pekáčku vychladnout, aby se nám dobře porcovaly. Jakmile dáváme hned na talíř, můžou se nám rozpadnout.
PRO MILOVNÍKY ITALSKÉ KUCHYNĚ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé