(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kapr zapečený v sýrové omáčce
Potřebné ingredience
4 porce kapra, citron, 200 g žampionů, 1 lžíce másla, tuk na smažení, sůl
Omáčka: 1/4 l sladké smetany, 2 vejce, 150 g strouhaného sýra
Postup přípravy
Nakrájené žampiony podusíme na lžíci másla doměkka. Mírně je osolíme. Porce masa dle možností vykostíme, pokapeme citronem, osolíme, omoučíme, smažíme na oleji dozlatova. Vejce rozšleháme ve smetaně a vmícháme sýr. Do zapékací misky či pekáče vložíme podušené žampiony, na ně osmaženou rybu, přelijeme omáčkou.
V horké troubě zapečeme 10 - 15 minut.
Příloha: brambory, zelenina.
V horké troubě zapečeme 10 - 15 minut.
Příloha: brambory, zelenina.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé