Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Labužnická játrová sekaná

0.0
Labužnická játrová sekaná

Potřebné ingredience

Ingredience: 500 g vepřových jater (drůbežích), 150 g zakysané smetany, 3 vejce, 100 g strouhanky, hrst ovesných vloček jemných, kus pórku pokrájeného na kostičky, kousek uzeniny pokrájené na kostičky, 0,5 dl oleje, 1 lžička vegety, 1 lžička soli, majoránka, pepř, 4 stroužky česneku, 1 lžíce kečupu

Postup přípravy

Postup přípravy: Strouhanku jemně opražíme. Játra umeleme, přidáme všechny ingredience, dobře promícháme a nakonec vmícháme sníh z bílků. Dáme do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy (biskupský chlebíček). Pečeme v mírné troubě asi 30 minut.
Podáváme teplé s brambory, bramborovou kaší nebo hranolky a různými saláty nebo studené s chlebem, houskou, vekou a okurkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

evulabambula 18. 9. 2008, 11:26
Já jsem to ,ale udělala bez porku.Ale je vynikající... (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie