(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Labužnická játrová sekaná
Potřebné ingredience
Ingredience: 500 g vepřových jater (drůbežích), 150 g zakysané smetany, 3 vejce, 100 g strouhanky, hrst ovesných vloček jemných, kus pórku pokrájeného na kostičky, kousek uzeniny pokrájené na kostičky, 0,5 dl oleje, 1 lžička vegety, 1 lžička soli, majoránka, pepř, 4 stroužky česneku, 1 lžíce kečupu
Postup přípravy
Postup přípravy: Strouhanku jemně opražíme. Játra umeleme, přidáme všechny ingredience, dobře promícháme a nakonec vmícháme sníh z bílků. Dáme do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy (biskupský chlebíček). Pečeme v mírné troubě asi 30 minut.
Podáváme teplé s brambory, bramborovou kaší nebo hranolky a různými saláty nebo studené s chlebem, houskou, vekou a okurkou.
Podáváme teplé s brambory, bramborovou kaší nebo hranolky a různými saláty nebo studené s chlebem, houskou, vekou a okurkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
evulabambula
(upraveno)
18. 9. 2008, 11:26
Já jsem to ,ale udělala bez porku.Ale je vynikající...