Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

NÁŠ španělský ptáček a námi oblíbená těstovinová rýže

0.0
NÁŠ španělský ptáček a námi oblíbená těstovinová rýže

Potřebné ingredience

Hovězí plátky, hořčice, šunka, kyselá okurka, hermelín nebo niva, těstovinová rýže

Postup přípravy

Maso hodně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme obyčejnou hořčicí. Já pak položím kolečko šunky, hranolek kyselé okurky a kousek hermelínu (někdy místo hermelínu dám kousek nivy a je to taky mňamka). Pak maso zarolujeme v závitek, upevníme nití a zprudka opečeme ze všech stran. Poté podleju vývarem a dusím do měkka. Do šťávy přidám zbytek hermelínu ( nebo nivy), který nastrouhám. Měkké maso vyjmeme, omáčku ochutíme, chceme-li ji mít jemnější tak rozmixujeme a zjemníme trochou smetany. Vložíme závitky a jen prohřejeme.

Příloha : u nás je velmi oblíbená těstovinová rýže, ale obyčejná nebo divoká je také vynikající!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

riclovka 23. 2. 2009, 19:14
ýžžžtt
Aderiarleen 17. 9. 2008, 17:25
Šárka tak to ja milujem a doma mi to nechcú :-( asi si uvarím sama pre seba

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie