(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
NÁŠ španělský ptáček a námi oblíbená těstovinová rýže
Potřebné ingredience
Hovězí plátky, hořčice, šunka, kyselá okurka, hermelín nebo niva, těstovinová rýže
Postup přípravy
Maso hodně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme obyčejnou hořčicí. Já pak položím kolečko šunky, hranolek kyselé okurky a kousek hermelínu (někdy místo hermelínu dám kousek nivy a je to taky mňamka). Pak maso zarolujeme v závitek, upevníme nití a zprudka opečeme ze všech stran. Poté podleju vývarem a dusím do měkka. Do šťávy přidám zbytek hermelínu ( nebo nivy), který nastrouhám. Měkké maso vyjmeme, omáčku ochutíme, chceme-li ji mít jemnější tak rozmixujeme a zjemníme trochou smetany. Vložíme závitky a jen prohřejeme.
Příloha : u nás je velmi oblíbená těstovinová rýže, ale obyčejná nebo divoká je také vynikající!!!!
Příloha : u nás je velmi oblíbená těstovinová rýže, ale obyčejná nebo divoká je také vynikající!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
riclovka
(upraveno)
23. 2. 2009, 19:14
ýžžžtt
Aderiarleen
(upraveno)
17. 9. 2008, 17:25
Šárka tak to ja milujem a doma mi to nechcú asi si uvarím sama pre seba