(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Čertovská omáčka - výborná rychlovka
Potřebné ingredience
libové hovězí maso, lečo ve skleničce, kečup, masox, koření - paprika, sůl, mouka
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, zalejeme vodou, přidáme 2 lžíce kečupu, a 2 lžičky papriky.
Dáme do papiňáku a až je uvařené maso, přidáme lečo, zahustíme moukou, dochutíme a ještě 15 min povaříme,.
Příloha - rýže
Dáme do papiňáku a až je uvařené maso, přidáme lečo, zahustíme moukou, dochutíme a ještě 15 min povaříme,.
Příloha - rýže
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
tazz
(upraveno)
27. 11. 2008, 15:47
dobrý den, omáčka byla výborná, dneska jsme měli k obědu Má ale jednu velkou chybu.Vařila jsem na dva dny, a nezbylo nic.Takže zítra vařit musim
Denisaaa
(upraveno)
27. 11. 2008, 16:12
@tazz
Tak to mám radost Já dopadám podobně u všech receptů z MMB, že vařím na víc dní a bohužel Anebo vařím pro víc lidí a sežeru to všechno sama