(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Želva pro Natálku
Potřebné ingredience
Piškotový korpus, punčovina, ovoce, krém nastavovaný kaší a falešný marcipán od Arielll
Postup přípravy
Marcipán mi dal pěkně zabrat - už druhý den mě bolí ruce :-) . Nemám pekárnu, takže jsem se nadřela, ale z výsledku jsem měla radost.
Korpus jsem pekla v malém pekáčku, rozkrojila, naplnila krémem a ovocem a z punčoviny udělala končetiny,hlavu a ocas. Původně jsem chtěla želvu potáhnout celou,ale ta punčovina vypadala dobře, takže jsem jen udělala placku na krunýř a vytvarovala.
Korpus jsem pekla v malém pekáčku, rozkrojila, naplnila krémem a ovocem a z punčoviny udělala končetiny,hlavu a ocas. Původně jsem chtěla želvu potáhnout celou,ale ta punčovina vypadala dobře, takže jsem jen udělala placku na krunýř a vytvarovala.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cokomura
(upraveno)
15. 9. 2008, 9:45
Krasna zelvicka, velmi vydareny potah!!!
Luciek
(upraveno)
15. 9. 2008, 20:53
@cokomura
Děkuju . Zvlnění jsem dělala přes prst a šupinky malovala odměrkou na sunar - prostě co dům k práci umožnil
Hyzule
(upraveno)
15. 9. 2008, 9:09
Želvička je povedená Moc se nám líbí. My máme doma takovou živou Jste šikovná,jen tak dál
Luciek
(upraveno)
15. 9. 2008, 9:12
@Hyzule
Děkuji moc. My máme také doma živou, takže si na oslavě dělali srandu, že jsem ji obalila marcipánem a uspala,aby se nehýbala
Hyzule
(upraveno)
15. 9. 2008, 9:14
@Luciek
Zrušený účet
(upraveno)
15. 9. 2008, 7:56
Jé, ta je krásná. Moc se Vám povedla.
Luciek
(upraveno)
15. 9. 2008, 9:02
@
Děkuji moc za pochvalu