(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
DOMÁCÍ VAJEČNÝ KOŇAK
Potřebné ingredience
6 žloutků,2 vanilkové cukry,2 zahuštěná mléka Tatra neslazená,2 zahuštěná mléka slazená Salka,rum dle chuti/já dávám tak 1,5dcl-2dcl
Postup přípravy
Žloutky s cukrem třeme v mixéru do pěny,pak přiléváme střídavě Tatru a Salko,nakonec přilijeme rum.VYNIKAJÍCÍ-U NÁS DOMA JE HNED PRYČ:-(((Dobrou chuť-Je z toho litr a půl:-)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lolita
(upraveno)
23. 12. 2006, 21:28
Včera jsem udělala a je vážně výborný
Libušča
(upraveno)
24. 12. 2006, 15:01
@lolita
Děkuju za pochvalu Klárko
petrat
(upraveno)
22. 12. 2006, 21:13
já dávám akorát místo Tatry obyč. mléko - je to o kousek levnější a stejně nikdy nevydrží než 3 dny, tak se nezkazí
Libušča
(upraveno)
24. 12. 2006, 15:05
@petrat
Milá Petro,moje mamka také dává mléko Já ho dávám když ho mám dost hustý,ale jak píšete pořád se ho snažím šetřit a dlouho nevydrží
Mouse
(upraveno)
22. 12. 2006, 15:04
Určitě prubnem, děkujem za recept. Míša
Libušča
(upraveno)
22. 12. 2006, 21:01
@Mouse
Doufám,že Vám bude chutnat já na něj chodím tajně do lednice
Tominka
(upraveno)
22. 12. 2006, 10:01
Mají se salka povařit?
Tominka
(upraveno)
22. 12. 2006, 20:18
@Tominka
Tchýně je vaří, tak jsem nevěděla
Dakota
(upraveno)
22. 12. 2006, 17:51
@Tominka
Kdepak, to určitě ne, když je uvaříte budete z toho mít Baileys
Libušča
(upraveno)
22. 12. 2006, 14:38
@Tominka
salka se opravdu nevaří Dobrou chuť
Chroustík
(upraveno)
22. 12. 2006, 14:18
@Tominka
Jani, já koňak také dělám, ale ¨Salko jsem nikdy nevařila.