(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Maďarský guláš
Potřebné ingredience
1 l bujónu
1 hovězí konzerva nebo 700g hovězího masa
1 kg brambor
2 cibule
paprika
sůl
pepř
Postup přípravy
Do většíhu hrnce dáme nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle (jen lehce, musí zůstat světlá) Přidáme na kostičky nakrájené maso a orestujeme, zaljeme bujónem a vaříme do měkka. Brambory nakrájené na kostičky přidáme k masu a vaříme 15-20 minut. Před dovařením brambor okořenit paprikou, pepřem, osolit. Guláš má být dost pikantní. Pokrm má mít konzistenci husté polévky.
Pokud děláme z konzervy jako rychlovku dáme maso až po změknutí brambor.
Pokud děláme z konzervy jako rychlovku dáme maso až po změknutí brambor.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé