(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Paprikáš z králičího masa
Potřebné ingredience
500g králičího masa bez kosti,
60 g sádla nebo másla,
3 větší cibule,
lžíce sladké papriky,
2 dl kysané smetany,
šálek vývaru z kostí nebo masoxu.
Postup přípravy
Očištěné a opláchnuté maso nakrájíme na větší kousky. Rozehřejeme tuk, přidáme jemně nasekanou cibuli a trochu osmahneme. Pak přidáme nakrájené maso, osolíme a krátce opečeme.
Opečené maso zaprášíme paprikou a za občasného podlévání vývarem dusíme doměkka. Měkké maso podlijeme smetanou, osolíme a krátce povaříme. Chceme-li mít šťávu hustší, můžeme do smetany přidat lžíci mouky.
Doporučená příloha:
Podáváme s noky nebo dušenou rýží.
Opečené maso zaprášíme paprikou a za občasného podlévání vývarem dusíme doměkka. Měkké maso podlijeme smetanou, osolíme a krátce povaříme. Chceme-li mít šťávu hustší, můžeme do smetany přidat lžíci mouky.
Doporučená příloha:
Podáváme s noky nebo dušenou rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé