Zobrazit přihlášovací formulář

Saláty, zálivky

Přidat recept

Zelí na maďarský způsob

0.0
Zelí na maďarský způsob

Potřebné ingredience

25 g másla
1 cibule
1 lžíce mleté papriky
1 rajčatový protlak (70 g)
750 g kyselého zelí
2 lžičky římského kmínu
2 lžičky sušeného tymiánu
250 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru z kostky

Postup přípravy

Cibuly nahrubo nakrájet a zpěnit na másle. Přidat mletou papriku a rajčatový protlak a nechat na mírném ohni asi 2 minuty povařit.

Odkapané zelí, římský kmín a tymián přidat k protlaku, dobře promíchat, zalít vývarem a přivést k varu.

Pak snížit teplotu a vařit asi 30 minut. Pravidelně míchat.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie