Zelí na maďarský způsob
Potřebné ingredience
25 g másla
1 cibule
1 lžíce mleté papriky
1 rajčatový protlak (70 g)
750 g kyselého zelí
2 lžičky římského kmínu
2 lžičky sušeného tymiánu
250 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru z kostky
Postup přípravy
Cibuly nahrubo nakrájet a zpěnit na másle. Přidat mletou papriku a rajčatový protlak a nechat na mírném ohni asi 2 minuty povařit.
Odkapané zelí, římský kmín a tymián přidat k protlaku, dobře promíchat, zalít vývarem a přivést k varu.
Pak snížit teplotu a vařit asi 30 minut. Pravidelně míchat.
Odkapané zelí, římský kmín a tymián přidat k protlaku, dobře promíchat, zalít vývarem a přivést k varu.
Pak snížit teplotu a vařit asi 30 minut. Pravidelně míchat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé