Pomazánka z krůtího masa
Potřebné ingredience
česnek 1 stroužek
sůl
vejce 2 ks
máslo 1 lžíce
paprika 1 ks
cibule 1 ks
anglická slanina 100 g
tatarská omáčka 1 lžíce
krůtí maso 150 g
Postup přípravy
Ne vždy se podaří sníst celou krůtu. Proto přináším recept na zužitkování zbytků.
Cibuli, česnek a papriku očistíme. Cibuli nasekáme najemno, papriku nakrájíme na nudličky a česnek utřeme. Rajčata nakrájíme na osminky. Podle chuti je můžeme oloupat.
Na pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm cibuli. Vsypeme papriku a rajčata. Směs osolíme a krátce podusíme. Potom přidáme vejce a mícháme do zhoustnutí.
Na masovém strojku umeleme krůtí maso včetně kůží, anglickou slaninu i zeleninu s vejci. Přidáme tatarskou omáčku, sůl, pepř, utřený česnek a vše dobře promícháme.
Pomazánku z krůtího masa podáváme na tmavém pečivu se zeleninou.
Cibuli, česnek a papriku očistíme. Cibuli nasekáme najemno, papriku nakrájíme na nudličky a česnek utřeme. Rajčata nakrájíme na osminky. Podle chuti je můžeme oloupat.
Na pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm cibuli. Vsypeme papriku a rajčata. Směs osolíme a krátce podusíme. Potom přidáme vejce a mícháme do zhoustnutí.
Na masovém strojku umeleme krůtí maso včetně kůží, anglickou slaninu i zeleninu s vejci. Přidáme tatarskou omáčku, sůl, pepř, utřený česnek a vše dobře promícháme.
Pomazánku z krůtího masa podáváme na tmavém pečivu se zeleninou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé