(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Silvestrovský čajový punč
Potřebné ingredience
rum 300 ml
voda 400 ml
citron 2 ks
hřebíček
pomeranče 2 ks
brandy 300 ml
cukr krupice 400 g
cukr vanilkový 2 balíčky
skořice celá
čaj
Postup přípravy
Do vody svařené s cukrem přidáme tence skrojenou omytou kůru z pomerančů a jednoho citronu, skořici, hřebíček a vanilkový cukr. Zakryjeme a necháme vychladnout. Pak vmícháme šťávu z citronů a pomerančů, rum, brandy, vše dobře promícháme a prohřejeme, ale nevaříme! Základ punče naléváme do skleněných hrnečků a podle chuti doléváme horkým čajem.
Výborný punč, do kterého přidáváme ovocné šťávy, rum a brandy.
Výborný punč, do kterého přidáváme ovocné šťávy, rum a brandy.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé