Masová pomazánka
Potřebné ingredience
sůl -
vejce 1 ks
cibule 1 ks
hořčice -
sádlo -
pepř mletý -
mouka hrubá 1 lžíce
okurka sterilovaná 1 ks
maso vepřové vařené či pečené
Postup přípravy
Na sádle zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme mouku, osmahneme, podlijeme vodou a vyšleháme hustou omáčku, do níž zamícháme vejce, maso umeleme a vmícháme do omáčky, necháme vychladnout a přidáme hořčici, nasekanou okurku a dochutíme.
Do této omáčky můžete dát jakékoliv zbytky pečeného i vařeného masa a ochutit masovou šťávou.
Do této omáčky můžete dát jakékoliv zbytky pečeného i vařeného masa a ochutit masovou šťávou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé