(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Arabelčin pivní guláš s haluškama
Potřebné ingredience
hovězí maso, cibule, pivo, sůl, kukuřice, červená paprika, česnek,majoránka, halušky v sáčku
Postup přípravy
Na sádle osmažíme cibulku do zlatova, přidáme hovězí nudličky,sůl, mletou červenou papriku a zalijeme cca 1,5 dcl piva a 1,5 dcl vody.
Pak přidáme utřený česnek, majoránku, kmín a dusíme v tlakovém hrnci do změknutí. Potom guláš zahustíme - moukou rozmíchanou ve studené vodě a necháme 15 minut povařit. Nakonec přidáme kukuřici z plechu - nemusí být.
Příloha halušky podle návodu na obale.
Pak přidáme utřený česnek, majoránku, kmín a dusíme v tlakovém hrnci do změknutí. Potom guláš zahustíme - moukou rozmíchanou ve studené vodě a necháme 15 minut povařit. Nakonec přidáme kukuřici z plechu - nemusí být.
Příloha halušky podle návodu na obale.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Camillka
(upraveno)
7. 10. 2008, 12:59
Dobrý den, dnešní oběd bude Váš recept, ještě sice doděláváme, ale už teď to voní báječně. Děkujeme za inspiraci . Kamila
arabelka
(upraveno)
7. 10. 2008, 17:25
@Camillka
není zač a chutnalo?
Camillka
(upraveno)
13. 10. 2008, 21:33
@arabelka
Dobrý večer, paní Petro, chutnalo je slabé slovo, jak říká náš 3letý syn bylo to báječné. Akorát nemáme rádi kukuřici tak jsme si tam dali hrášek a večer jsem se chlubila na cvičení co jsem měla na oběd a už mají všichni odzkoušeno a mám vyřídit, že to byla mňamka. Tak se mějte hezky a zase někdy u dobrého jídla Kamila
arabelka
(upraveno)
14. 10. 2008, 6:32
@Camillka
Moccccccccc děkuji hodně jste mně potěšila.... úplně jsem na to teďka dostala chuť. S pozdravem.Peťka
petunie7
(upraveno)
19. 9. 2008, 12:42
hmmm,vypadá to moc dobře,halušky máme taky rádi,takže brzy vyzkouším
arabelka
(upraveno)
19. 9. 2008, 16:00
@petunie7
je to opravdu dobrotka vyzkoušejte. Já to udělám asi na zítra na oběd, ale dcera má k tomu ráda rýži.
teoder36
(upraveno)
19. 9. 2008, 12:34
Vynikající a rychlé jídlo,zahustil jsem tmavou jíškou z knorru a halušky jsem použil zmrazené
arabelka
(upraveno)
19. 9. 2008, 15:59
@teoder36
děkuji, jsem ráda, že chutnal