Segedínský guláš
Potřebné ingredience
sůl
cibule 1 ks
sádlo 50 g
mouka hladká 30 g
smetana kysaná 2 dl
maso vepřové 500 g
zelí kysané 700 g
paprika mletá
Postup přípravy
Cibuli nadrobno nakrájíme, na polovině sádla usmažíme do žluta, přidáme na krostky nakrájené maso, osmažíme, vmícháme papriku, podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka. Odděleně dusíme na zbytku sádla kysané zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu, zahustíme moukou rozkvrdlanou ve smetaně, přisolíme dle chuti a dusíme do měkka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100718/16/b31754-1279464420.jpg)
medonoska
(upraveno)
27. 1. 2007, 14:39
a co smetánka?
![:-o](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/6.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/201211/13/b7627-1607689539.jpg)
tajemno 01-005505
(upraveno)
11. 2. 2007, 11:56
@medonoska
Maruško,
kysaná smetánka je tam, místokysané se může použít i smetana sladká...
Asik jste přehlédla...
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![:-$](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/12.gif)