Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Pirohy

0.0
Pirohy

Potřebné ingredience

Těsto na langoše (vyzkoušela sem recept od paní: Monika L. (pudelka) ID 55026): 800 g hladké mouky, 1 kostka droždí, 1 kelímek zakysané smetany, ten samý kelímek mléka, lžička soli, 2 vejce



Náplň: vařené vepřové maso,sůl,pepř a česnek

Postup přípravy

Nejprve si zaděláme na těsto a necháme ho vykynout.Mezitím,si vychladlé uvařené maso pomeleme,osolíme,opepříme a namačkáme trochu česneku.
Jak máme těsto nakynuté,tak si jej postupně odebíráme,vyválíme na pomoučeném vále.Pak vykrajujeme kolečka,které plníme masovou směsí,přeložíme na půl a přitlačíme okraje k sobě,takže se nám vytvoří takové půlměsíčky.Ty pak smažíme ve vyšší vrstvě oleje.

Pak už jen stačí popřát dobrou chuť a baštíme:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 23. 4. 2009, 9:47
(Y) (Y) (Y)
vevercak78 10. 9. 2008, 19:16
Šari a je to vážně dobrota (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) No to mi neříkej,že už nebudeš baštit!!! To já už mám hlad jak vlk a letím si uděla tněco na večeři :-) Už skoro šilhám hlady 8-| 8-| 8-| 8-| 8-|
Sasu 10. 9. 2008, 18:32
Ty jo, to musí být dobrota. Už slintám :-D :-D :-D :-D (zajic)A to jsem si říkala, že už dnes nebudu nic jíst. Dostala jsem právě hlad (smich) (smich) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) Určo vyzkouším (Y) (Y) (Y) (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie